maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Ampiaiset on tyhmiä!

Metsälenkillä Veeti löysi maasta jotain mielenkiintoista. Reikä, jonka ympärillä pörrää ötöjä. Kaiken maailman ötöjähän Veeti yrittää metsästää varsin mielellään. Illan perhoset ovat varsinkin hauskoja, niitä pyydystettäessä joutuu jopa vähän loikkimaan, mikä kuitenkaan ei ole mammasta kovin hauskaa, jos ollaan hihnalenkillä.

Mutta. Koska ötöt ovat kiinnostavia, täytyy tuota reikää mennä tutkimaan. Ja sitten, voi kauhea, tuntui jotain ihmeellistä kuonon seudussa! Äkkiä sammaleikkoon hinkkaamaan nenua, niin tehokkaasti, että korvista roikkuu kohta jäkäläkoruja.

"Mammaaaaa! Sattuuuuu!!!" huutaa Veeti. Ja mammahan rientää katsomaan. Keskeltä viiksikarvoja töröttää vielä ampiaisen piikki. Poishan se on otettava, vaikka koira kuinka pyristelee. Kohta huulet alkavat turvota, ja toinen pistoskohta löytyy takajalan reidestä. Auts.

Turvotus kuitenkin laskee seuraavaan aamuun mennessä, onneksi. Suotavaa olisi, että pikkusaluki muistaisi kokemuksensa seuraavalla lenkillä ja jättäisi pörriäiset rauhaan.


Pölyn laskeuduttua tarkastetaan vauriot...huulet vielä normaalit, mutta ei kauaa tämän kuvan jälkeen.

Ei kommentteja: